Alphabet registratie

Bedankt voor uw interesse in ons online veiling platform. Vul alle velden hieronder in voor een snelle verwerking van uw registratie.

Voor een snellere verwerking van uw registratie kunt u uw zakelijke registratie (uittreksel uit het handelsregister waaruit blijkt dat u de directeur bent) en een kopie van uw identiteitskaart/reispas (voor- en achterkant) hier direct versturen.

(Alleen bestanden met pdf,jpg,tiff,png en gif worden ondersteund. De grootte van elk bestand mag 2MB niet overschrijden).

De bieder gaat ermee akkoord dat zijn persoonsgegevens in het registratieformulier (en daarna als onderdeel van de samenwerking tussen de partijen) verwerkt worden voor zover dat nodig is, om de maatregelen die nodig zijn voor uitvoering van de autoveiling en van deze overeenkomst op passende wijze in te voeren.

De bieder gaat ermee akkoord dat zijn persoonsgegevens in het registratieformulier (en daarna als onderdeel van de samenwerking tussen de partijen) verwerkt worden om de diensten en producten van de organisator te verkopen, alsook de diensten en producten die door de organisator samen met andere entiteiten worden aangeboden, inclusief maar niet beperkt tot de entiteiten van de BMW Group.

Houd er rekening mee dat de persoonsgegevens die door de bieders in de registratie- of aanmeldprocedure worden opgegeven om deel te nemen aan de veiling door de organisator worden verwerkt voor de uitvoering van de veiling (inclusief klachtenafhandeling), om de diensten van de organisator of de door de organisator samen met andere partijen, met inbegrip van maar niet beperkt tot entiteiten van de BMW Group, aangeboden diensten rechtstreeks te verkopen, en ook voor het beheren van de website die gemaakt is voor het indienen van aanvragen en het uitvoeren van veilingen, alsook voor analytische en statistische doeleinden. Overeenkomstig de regels zoals bedoeld in de wet van 29 augustus 1997 betreffende de bescherming van persoonsgegevens, is het personen op wie die gegevens van toepassing zijn toegestaan om hun gegevens te herzien en te wijzigen. De gegevens worden vrijwillig verstrekt, hoewel het verstrekken van gegevens noodzakelijk is voor zover vereist om deel te nemen aan de veiling. Door de bieders verstrekte persoonsgegevens worden beheerd door de organisator.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Alphabet op +32 (0)3/459.55.90 of used.cars@alphabet.be

De informatie in de met een sterretje "*" gemarkeerde velden is verplicht.